Σπύρου Αρβανιτάκη 6, Κέρκυρα 49131

Καλέστε μας: +30 2661 034293

Μεσοθεραπεία PRP (Vampire Lift)

Το PRP (Platelet Rich Plasma) εφαρμόζεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, των γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων, τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος σε λαιμό και πρόσωπο, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς και την αντιμετώπιση άλλων αισθητικών προβλημάτων όπως ουλές ακμής.Το PRP εν ολίγης είναι το πλάσμα του αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια μετά από ειδική επεξεργασία μέσω της φυγόκεντρου. Εφαρμόζεται είτε με την απλή μεσοθεραπεία dermapen είτε ενέσιμα.
Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που αξιοποιεί τα καλά αιμοπετάλια για να επιταχύνει τον φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, αποκαθιστά τις βλάβες που παρουσιάζονται στο δέρμα, λειαίνει τις γραμμές έκφρασης.

Το PRP εν ολίγοις είναι το πλάσμα του αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια μετά από ειδική επεξεργασία μέσω της φυγόκεντρου. Εφαρμόζεται είτε με την απλή μεσοθεραπεία dermapen είτε ενέσιμα. Η σημαντική διαφορά απ τις υπόλοιπες θεραπείες είναι ότι είναι αυτόλογη θεραπεία, δηλαδή προέρχεται από το αίμα του ίδιου του πελάτη και δεν χρησιμοποιούνται ξένες ουσίες.

Σε τι οφελεί το PRP;

Είναι η ιδανική θεραπεία για ουλές, δυσχρωμίες, ρυτίδες. Κάνει ολική ανάπλαση και ενεργοποίηση κολλαγόνου. Αυτό γίνεται μέσω του αίματος - διαχωρίζουμε τα καλά αιμοπετάλια και τα χορηγούμε στο δέρμα είτε ενέσιμα, είτε με μικροβελόνες. 

Μεσοθεραπεία PRP (Vampire Lift)

Τα αποτελέσματά μας.

Πριν
Μετά