Σπύρου Αρβανιτάκη 6, Κέρκυρα 49131

Καλέστε μας: +30 2661 034293

Αικατερίνη Χειμαριού

— Ιδιοκτήτρια & Αισθητικός —

Το AURA βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, υπό τη διεύθυνση της έμπειρης Αισθητικού - Κοσμετολόγου, Αικατερίνης Χειμαριού (απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σεμινάρια στα Chic Studios της Νέας Υόρκης). Στον χώρο μας παρέχονται υπηρεσίες όπως, αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα με το τελευταίας τεχνολογίας Med Laser Pro, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους με το πιο σύγχρονο λιπολέιζερ Tanit, θεραπείες για ενυδάτωση τόνωση και σύσφιξη προσώπου και σώματος, PRP, παθητική γυμναστική (EMS), θεραπείες καλλωπισμού, μεσοθεραπεία καθώς και πρεσσοθεραπεία. Οι προτεραιότητές μας είναι η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα καθώς και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας.

"Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση των ασθενών, η κλινική άνοιξε το 2021. Υπό τη διεύθυνση της Αικατερίνης Χειμαριού και της ομάδας της, το κλινικό κέντρο αισθητικής δίνει έμφαση στην παροχή θεραπειών φροντίδας που έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι παράγουν ικανοποιητικά αποτελέσματα."

Κανόνες υγιεινής

Στο Aura Derma Beauty Clinic πάντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (γάντια & γάζες μιας χρήσεως, βελόνες διάνοιξης μιας χρήσεως, ενδεδειγμένα αντισηπτικά δέρματος κλπ).